15 miljoen gratis advertenties voor u: da’s samen wondernemen

Algemene voorwaarden

Aanbod onder voorwaarden

Lees de volgende punten grondig door voor u uw aanvraag verstuurt:

 1. Dit aanbod is alleen geldig voor lokale handelaars en kleine ondernemingen met minder dan 25 werknemers.
   

 2. Per btw-nummer kunt u slechts één campagneaanvraag doen.
   

 3. De advertentiediensten bij Mediahuis keuren alleen campagnemateriaal van lokale spelers goed.
  Campagnemateriaal gericht op een B2B-publiek wordt niet gelanceerd.
   

 4. We doen ons uiterste best om uw campagne zo regionaal mogelijk te richten. Is er voldoende advertentieruimte beschikbaar, dan spitsen we uw campagne toe op bezoekers uit de regiocluster van uw gemeente. Als er onvoldoende advertentie ruimte beschikbaar is op gemeenteniveau, wordt uw campagne provinciaal uitgeleverd.
   

 5. Op het campagnemateriaal plaatst u een concreet aanbod dat u voorstelt om aan de huidige noden van uw klanten te voldoen.
   

 6. Campagnes onder dit aanbod vereisen kant-en-klaar aangeleverd campagnemateriaal. Om zo vlot mogelijk te kunnen werken, vragen we je om de technische specificaties correct op te volgen. Uw kant en klare advertentie heeft een afmeting van 300 op 250 pixels.
   

 7. Voldoet u aan alle bovenstaande voorwaarden en werd uw campagnemateriaal correct opgeladen? Onze advertentiediensten doen het nodige om uw campagne zo snel mogelijk op te starten. Voldoet u niet aan de voorwaarden? Dan nemen we contact op.
   

 8. Alle campagnes onder dit aanbod lopen ten laatste af op 30 juni 2020. Deelnemende handelaars worden hiervan op de hoogte gesteld.
   

 9. SD Worx & Xerius stellen 15 miljoen advertenties ter beschikking van de lokale ondernemers. Wanneer deze verdeeld zijn of wanneer de maximale ruimte voor een bepaalde regio uitgeput is, verloopt dit aanbod.