15 miljoen gratis advertenties voor u: da’s samen wondernemen

Claim uw
50.000 advertenties

Nu de lockdown langzaam opgeheven wordt, kunnen ondernemers als u eindelijk terug hun passie uitoefenen. Daarom willen SD Worx, Xerius en uw boekhouder u een flinke duw in de rug geven. Want in uitzonderlijke tijden kan extra visibiliteit een wereld van verschil maken. Laat deze kans dus niet aan u voorbij gaan!

Wat moet u doen?

Vul uw aanvraag in, laad uw kant-en-klare advertentiemateriaal (medium rectangle, 300x250 pixels) als jpg/jpeg op en wij doen de rest.


Wat krijgt u?
SD Worx & Xerius maken van het moment van uw aanvraag tot en met 30 juni 2020 plaats voor uw advertentie op de website van onze vier nieuwsmerken: De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.
Uw advertenties worden maar liefst 50 000 keer getoond - helemaal gratis! - om klanten en bezoekers uit uw regio opnieuw de weg naar uw onderneming te wijzen.

Nieuwe ideeën gezocht?
Inspiratie nodig over hoe andere ondernemers deze bijzondere tijden hebben aangepakt? Die vindt u op het gloednieuwe platform Samen Impact op de websites van De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen of Het Belang van Limburg. Hier bundelen SD Worx & Xerius de creatiefste en meest wondernemende initiatieven van collega-zelfstandigen.

We aanvaarden uw advertentie alleen als:

  •  u een lokale speler bent, met minder dan 25 werknemers

  • u uw advertentie kant-en-klaar oplaadt

    • Afmeting banner = 300 px breed x 250 px hoog

    • Formaat: .jpg

    • Max 200 kb

Alle voorwaarden op een rij.

Klaar om uw advertentieruimte te claimen?
 
Vul dit formulier in en lanceer uw campagne. Is er iets mis met uw aanvraag, dan neemt de advertentiedienst van Mediahuis spoedig contact op.
Upload uw afgewerkte advertentie*
Type: jpg, jpeg

Medium rectangle (300*250 pixels).

*Deze velden zijn verplicht.